maanantai 14. kesäkuuta 2010

Pronssinen päätös kaudelle


Kvartsien kisakausi päättyi eilen joukkuevoimistelun kilpasarjojen mestaruuskilpailuissa Turussa. Joukkue saavutti suorituksellaan hienosti pronssia ja tavoitteena ollut mitali kisasta saavutettiin. Alkukilpailun suoritus oli upea, ja se tuotti jaetun toisen sijan. Finaalissa kilpailimme numerolla 1, joka on aina paha paikka... Onneksi tuomarilinja pysyi tiukkana ja joukkue pysyi kolmen kärjessä koko kisan. Voitto meni Kotkan Zaferille ja niukka hopea Kotkan Helmille. Onnea kaikille mitalisteille!

Nyt on aika ottaa taas keilat käteen ja kääntää katseet kohti tulevaa. Muutama viikko treeniä ja sitten ansaitulle kesälomalle!

tiistai 8. kesäkuuta 2010

Neljä yötä kisoihin...

Vielä muutama treeni ja sitten lähtö kauden pääkisaan Turkuun. Kisat järjestetään Turussa, Voimistelupäivien yhteydessä. Kisavuoro lauantaina on myöhään, joten ehditään kerrankin meikkaamaan ja valmistautumaan rauhassa omaan vuoroon.

Treenit on mennyt hyvin, vaikkakin muutamalla tytöllä pientä rasitusta lihaksissa.. Kohta on vähän kesälomaa (joka tosi meneekin keilojen parissa jälleen)... Nokka kohti Turkua perjantaina ja kauden parasta suoritusta lähdetään hakemaan, se nähdään sitten mihin se riittää :)

Tästä voit käydä kurkkaamassa mitä muuta seurassamme tapahtuu...