maanantai 18. huhtikuuta 2011

Nuorisoppa




Lauantaina 16.4. esiinnyttiin Vaasan Kaupungin järjestämässä Nuorisoppa –tapahtumassa. Juontajana toimi Janne Kataja, joka innostui myös kokeilemaan spagaattia :) Nella ja Ida reippaina yrittivät auttaa Jannea sivuspagaattiin, ja hienostihan se meni!


maanantai 11. huhtikuuta 2011

matolla ja catwalkilla!

Morjenstaa! Viime aikoina meillä on ollu vähä kiirettä ku on pitäny keskittyy kisoihin ja siinä samalla harjotella muotinäytökseen eri sisääntuloja ja lukiolaisten keskittyy vielä koeviikkoon! Tullin kisoista on jo reilu kolme viikoa, mutta niistä ei olla kerrottu mitään, enkä kyllä enää paljoo mitään muistakkaan. Lauantain kisasuoritus ei ollut kyllä parhaimmasta päästä, sieltä löytyi vaikka kuinka paljon virheitä ja mokia, joten pisteitä ei ollut kiva odottaa, ja niitä sitten pitikin odottaa vaikka kuinka kauan.. Vasamattaret/Kvatsit: 4,50 6,00 10,05 20,55 Oltiin positiivisesti yllättyneitä pisteistä ja lähettiin hyvillä mielin kohti iltapalaa ja suihkua, mutta iltapalalla kaikki ei ollut iha yhtä hyvillä mielin kuin me:D Sunnuntaina lähettiin sitte tekemään parempaa suoritusta ja kyllä se vähän parempi olikin. Pisteitä saatiin vähän nostettua: 4,60 6,00 10,30 20,90, joten yhteensä 41,45. Saatiin myös +0.1 ryhtibonus:) Näillä pisteillä napattin hopeeta!:D Onnea vielä muille mitalisteille!

Viime viikonloppuna oltiin sitte Kokkolassa aluekisoissa. Aamulla lähettiin kuudelta ja heti bussissa alettiin Ellin käskystä väsäämään toisille nutturoita. Siinä meinas jollain mennä hermo ku tappopinneillä sohittiin päähän..



No saatiin kuitenki nutturat tehtyä. Kokkolaan saavuttua ruvettiin heti lämppäämään harkkaa varten. Harkkasuoritus oli hyvä, mutta Kokkolan matto oli ihan uus joten se oli super liukas ja täynnä ilmakuplia:D Päätettiin sitte vetää kisasuoritus ilman tossuja.



Alettiin sitte meikkaamaan ja laittamaan pukuja päälle ja mentiin alkumarssiin. Vedettiin se kerranki ilman sähläystä, hyvä Kvartsit! :D Sitte ruvettiinki pian lämppäämään ja käymään ohjelmaa yhes läpi. Kerättiin itteemme hyvää ja varmaa fiilistä ja teipattiin vielä parit varpaat. Alotettiin meijän sarja, ja kisattiin yli 16-vuotiaiden sarjassa, koska joukkueita ja tuomareita oli aika vähän niin 16-18 vuotiaiden kilpasarjaa ei ollu ollenkaan:P Suoritus oli kokonaisuudessaan yhdenaikanen ja melko siisti, pari tasapaino virhettä kyllä löytyi ja parannettavaa jäi, joitain kohtia joudutaan vielä varmaan muuttamaan pääkisoihin. Pisteitä tuli kuitenkin harmittavan vähän ja varsinkin tekniset pisteet jäi harmittamaan!:/ 3,23, 5,26, 10,10 yht. 18,59 , mutta riitti kultaan!





Sunnuntaina sitten herättiin taas aikaisin ja mentiin istumaan kampaajalle hiustenlaittoon ja meikkaukseen. Luvassa oli siis juhlamuotinäytös by Katriina Koskiniemi-Väisänen & Theresia Finne-Helminen ja juontajana Anne Kukkohovi. Meillä oli 8 eri sisääntuloa ja alotettiin koko näytös Marimekon vaatteilla, ja myöhemmin esiteltiin Doppin, Top-Sportin, Vilan, Vero-modan, Kulta-sukan, Kappahlin, Sis'in style, Andiamon kevät muotia:D Hauskaa meillä ainaki oli ja yleisöltä ainakin saatiin positiivista palautetta:D

Nyt sitte jatketaan harkoissa kovaa treeniä ja sitä vartaloiden sitomista!!!