lauantai 30. kesäkuuta 2012

RAPARPERI PIPPALOT

Hejssan Sveissan!

Kesä on jo vierähtänyt käyntiin kovaa vauhtia ja nyt on tullut aika päivitellä meidän kuulumisia myös tänne bloggendaaliin:) Koulujen päättyessä saatiin aihetta juhlaan kun Fainot (eli Fanni ja Aino) saivat peruskoulunsa päätökseen ja Silja, Hilla ja Marina valmistuivat ylioppilaiksi, kaikki hienoin arvosanoin. Onnea vielä täälläkin!!  Tähän asti kesä on sujunut töissä, lomaillessa ja matkaillessa, tietenkään jumppailua unohtamatta;) 



Viime viikon keskiviikkona pidimme kauden päättärit Iinalla. Luvassa oli grillausta raparperi aiheisesti. Totuttuun Kvartsi-tyyliin iltaan kuului herkullista ruokaa ja seuraa. Pukukoodina oli raparperi, mikä tarkoitti käytännössä raparperin väreihin kietoutumista. Illan kuluessa äänestettiin parhaiten rapsua muistuttava henkilö ja äänestyksen voitti Sanna-valkku.


Herkulliset alkupalat ja voittaja asu!
NAM!
Grillimasters Neba ja Kake.
Raparperikattaus...


Ruokailun jälkeen oli aika pelata Santsun peliä(?), jonka nimestä ainakaan mulla ei ole mitään hajua:DD Pelissä sidotaan vyötärölle vanhat kisasukkarit, joihin on pudotettu kivi. Kivellä täytyy sitten yrittää vierittää maassa olevaa palloa maaliin asti ja nopein radan suorittanut voittaa! Tässä hieman kuvasaldoa mahtavasta skabasta, enjoy: 


Valkut vauhdissa:D







Voittajaksi armottomassa kilpailussa taisi selvitä Kaisa.







Seuraavaksi annettiin lahjat valkuille. Elli on saanut opiskelunsa Vaasassa valmiiksi ja muuttaa takaisin
pääkaupunkiseudulle. Sydämelliset kiitokset Ellille kaikista näistä vuosista, jotka ollaan saatu kokea sun kanssa. Vaikka kaupunki vaihtuu, niin toisiamme ja näitä muistoja ei koskaan menetetä, vaan yhteistyö jatkuu vielä kyllä. Tippa linssissä annettiin Ellille läksiäislahja. 


Elli
Kvartsit -kangaskassi, -taulu. -sukat ja Vaasakortit
Kuvassa oikeella alanurkassa näkyy Vaasa-aiheiset tietopelikortit. Annettiin Ellille just nää kortit, koska niissä on mukana yksi kysymys meidän seurasta ja jopa toinen meidän joukkueesta! Lahjojen jaon jälkeen ei vielä maltettu lähteä kotiin vaan jäätiin pelailemaan Vaasa-peliä yhdessä. Muutaman erän jälkeen oli aika jättää haikeat jäähyväiset tälle kokoonpanolle ja lähteä kotia kohti.


Hillan raparperinkukkaletit;)





Milla ja Iina

Nyt katseet vilkuilevat jo ensi kauden koitoksia. Menossa on kotiharkkakausi, mutta seuraavan välineohjelman ideointikin on jo aloitettu. Syksyllä me kisataan näillä näkymin 8 karpalon kokoonpanolla, kun ylioppineet lähtevät opiskelemaan Helsinkiin ja Tukholmaan.


Rentouttavaa kesän jatkoa!