keskiviikko 3. lokakuuta 2012

OLLAAN ELOSSA!

Elikkä hengissä ollaan vaikka blogi onki vähä kuolleen olonen! Mutta vihdoin ehdin kirjottaa mitä meille kuuluu! Syksy on jo iha täydessä vauhdissa. Vaikee ajatella että on jo lokakuu. Ohjelma alkaa olla kasassa mutta hiomista on vielä aivan älyttömän paljon. Kokoonpano on melkee tipahtanu puolella keväästä. Tällä hetkellä meitä on 7 kisajoukkueessa. Ei olla oikee kukaan ahkeria kameran käyttäjiä joten kuvia harkoista ei olla saatu. Paitsi yhen kuvan nappasin meijän ihanasta kapteenista Nellasta jolla ei hiukset meinannu pysyä kiinni joten Sanna kehitteli hienon huivipipo-yhdistelmän joka pysy päässä loppuharkkojen ajan!
     
Kiirettä on meillä kaikilla pitäny. Tällä hetkellä jokainen meistä valmentaa omaa ryhmäänsä.
Odotetaan jo innolla ens viikonlopun kilpasarjan valtakunnalista leiriä Kisakalliossa! Kivaa nähä muita joukkueita ja varsinkin meijä IHANAA Elli valkkua!!   
                                     
TROTTI WE MISS YOU!!

 Abeilla on ollu kaiken muun hälinän keskellä myös kirjotukset joista jokanen on PÄÄSSY LÄPI kunnialla! :) Yeah! Lakit on jo vähä lähempänä. Myös meijä Fainot (fanni ja aino) ovat saapuneet lukioon, eli koko konkkaronkka käy ahkerina opiskelijoina lukiossa.

 Muutama meistä on myös käyny ulkomailla esim. Nella ja Milla kävi tsekkaas Samoksen rannat ja syyslomalla vuorossa on Kreetan rannat with Kaisa. 

Nella, Kaisa, Milla ja minä eli Iina käytiin myös yks päivä penkoos Sannan luona sen vanhoja vaatteita laukkuja kenkiä yms. Ja lähettiin sieltä kyllä aika monen muovipussin kanssa pois! :D Sanna oli ihanasti tehny meille pizzaa ja mustikka appelsiini piirakkaa joka oli taivaallista niinku aina kaikki Sannan leivokset!!


Ja loppuun muutama randomi kuva Sannan luota! 




Hauskaa syksyä kaikille!!