tiistai 4. lokakuuta 2011

Leireilyä x2!

Lokakuu on nyt jo alkanu ja kisat lähestyy pika vauhtia. Ollaan tässä syksyn aikana ehitty leireillä pariki kertaa, eka Vierumäellä yli 16-v. kilpasarjan valtakunnallisen ringin leirillä ja toisen kerran oman seuran leirillä Kuortaneella.

Vierumäen leiri oli siis jo syyskuun tokana viikonloppuna ja sinne lähettiin aikasin aamulla junalla. Monen eri junan sekä Erkin kuljettamana saavuimme paikalle. Me oltiin samoilla tunneilla Nefrit Exean kanssa. Ekan päivän illalla oli näytös, jossa oli saatiin nähdä muittenki ohjelmista vähän esimakua:)


Seuraavana aamuna paikat oli aikas jumissa, kuten asiaan kuuluu, mutta siitä huolimatta suoriuduttiin kunnialla loppuun asti. Päästiin juna-aseman kautta kotimatkalle, joka hujahti siinä nopeasti valkkujen suunnitellessa jo seuraavaa leiriämme. Leiri oli tosi tehokas ja antoisa, tykättiin viikonlopusta kokonaisuudessaan todella paljon.


Vasamattarien oma leiri oli viime viikonloppuna Kuortaneella. Lauantai aamuna kömmittiin bussiin ja perillä vuorossa oli yhteinen lämppä, erilaisia tunteja mm. keskivartalon voimaa ja pomppua sekä tietysti paljon omaa ohjelmaa.


Rakastetaan kaikkien urheilukeskusten ruokaloita, joissa on aina niiiin hyvää ruokaa. Tälläkään kertaa Eppula Buffet ei pettänyt odotuksiamme:D
Illalla tehtiin loppuverkkaa kiinalaisen digimusan tahtiin. Nukuttiin yö Rasti-mökeissä (joihin tosin oli majoittautunut meidän lisäksemme myös miljoonia ötököitä) ja aamulla harkkailu taas jatkui. Sunnuntaina meillä oli vuorossa vartaloita, pomppua, ohjelmaa ja vielä ohjelmien näytös. Me Kvartsit pidettiin loppuun vielä pari leikkiä ja kisaa, jonka jälkeen oli aika palata takaisin kotiin.

Nyt harkat jatkuu täällä kotona, kiitos kaikille leirien järjestäjille ja muille joukkueille sekä tsemppiä kaikille harkkoihin!!:)