tiistai 21. helmikuuta 2012

Penkkareita ja Vanhojentansseja!! :))

Hejssan Sveissan!

Viime viikon lopulla me lukiolaiset saatiin koeviikon päätteeksi hetkeksi unohtaa koulunkäynti, kun koitti vallan vaihto abien jäädessä lukulomalle penkkareiden saattelemana ja meidän sennujen tanssahdellessa prinsessamekoissa Vanhojentansseissa. Torstaina abit pukeutuivat toinen toistaan kekseliäämpiin asuihin ja ajelivat rekoillaan ympäri Vaasan keskustaa. Heidän joukostaan löytyi myös kolme Kvartsia: Silja ja Hilla, jotka edustivat avaruusolioita Steinerin (melkoisen tyhjässä:DD) rekassa
Silja ja Hilla vasemmassa reunassa.


ja Marina oli mukana huutelemassa ja heittelemässä karkkia Vasa Övning Skolanin rekan kyydissä.
Marina siis tuo Black Swan, joka pitää valkoista lakanaa.



Sitten koitti vihdoin perjantai päivä, jota me sennut oltiin jo kauan odotettu! Silloin juhlittiin siis Vanhojentansseja, joihin meidän kaikkien puvut loppujen lopuksi ehtivät ajoissa ja oikean kokoisinakin;)
Kuvassa 5 eturivin tyttöä meistä Sini, Milla, Kaisa, Nella ja Iina.




Tämä biisi soi luultavasti päässämme koko loppuelämämme ajan...




Tanssahtelu sujui kokonaisuudessaan aikas hienosti. Tosin kommelluksilta ei säästytty, ja Nella päätyi vetelemään pienen soolon yhden tanssin aikana:D

Kun tanssit oli tanssittu, päästiin syömään ja mahtaville Vanhojen jatkoille, joita meidän tehotyttö Nella oli mukana järkkäämässä.
Tähän kuvaan ollaan saatu kaikki sennu-kvartsit eli Memma, Sini, Iina, Milla, Kaisa ja Nella.

Hauskaa oli, mutta nyt on koittanut karu paluu arkeen ja kouluhommien pariin kaikilla muilla paitsi noilla kolmella abilla, jotka ovat jo virallisesti kaikki lukiokurssinsa suorittaneet! Viikon päästä alkaa meilläkin onneksi hiihtoloma.

Tsemiä vielä kaikille kevääseen niin harkkasaleille kuin kouluhommiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti