torstai 24. toukokuuta 2012

Kevätnäytös ja TULlin kisat!!




                                         Kevätnäytös


Eli viime viikon torstaina oli meidän seuran kevätnäytös. Harkkasuoritus oli hieman vaisu, mutta kun näytöksessä tuli meidän vuoro esiintyä niin aamukankeudesta ei ollut enään tietoakaan. Esiinnyimme myös valmenatjamme Sannan johdolla GymStick ohjelmassa jossa näytimme miten gt:llä voi jumppailla. Siinä saimme jo esiintymisfiilistä tulevaa suoritusta varten:)

Lidia Z harkkaamassa ja valkut tarkkana.

Kaisa, Milla ja Nella ohjaamassa Diriusta ja Delestraa.

Harkkaa


Olesia

Dirius



Delestra




Adelina M





Lidia Y



 


Lidia X


Lidia Z

Koska eri joukkueita ja ryhmiä oli niin paljon, pidettiin väliaika. Sen aikana teimme lämppää ja laitettiin pukuja päälle.


Cecilia K

Anikka rytmisen 1.lk ohjelmassa




Africa2012_2
Lidiat ja Adelinat "Africa" ohjelmassa

Adelina K

Cecilia T






Complement "Valssi" ohjelmassa


 Sitten tulikin jo meidän vuoro esiintyä ja fiilis oli mahtava! 





Suoritus oli melko hyvä, mutta eri aikaisuutta oli havaittavissa...


Tää kuva on sivuaallosta. Believe it or not!:D

Pystäri pysyy


Pako alkaa...











Lämppää, loppuverkkaa ja venyttelyä:)





Näytöksestä jäi hyvä fiilis lähteä kisoihin ja puhkuttiin oikein intoa päästä kisamatolle vihdoin 11 tytön kokoonpanolla:D

Tullarit

Perjantaina lähdettiin matkaan tutulla klo 15.22 Vaasa-Jyväskylä junalla. Junamatkoilla kuulee ja näkee aina kaikkea mielenkiinotista ja mystistä. Niin myös tällä matkalla! mm.Suomen lätkä matsissa olleita, hieman väsyneitä, mutta yhä äänekkäitä faneja ja Eläinpuisto Tsoo-pysäkki ja sen länkkäri kylä.

Tuttu taajamajuna:)


 Saavuttuamme Jyväskylään menimme Scandic hotelliin. Siellä meitä odottikin jo iltapala! JESS!! Se oli laitettu meille oikeen omaan kabinetti kolmoseen. Sitä sitten ihasteltiin ja ihmeteltiin ja tottakai syötiin iltapalaa. Kuultiin myös paljon hyviä (ja joitain ehkä vähemmän hyviä:D) elämän ohjeita meidän valkuilta ja keskusteltiin siitä, että voiko Scandic hotellin iltapala mysliä syödä sekä maidon kanssa että ilman?




Nälkästä porukkaa.




Ihailtiin kabinetin kattolamppuja.
Nami :P
Siitä sitten mentiinkin omiin huoneisiin ja nukkumaan. Tietenkään kaikille ei uni heti tullut. Memmalla ja Nellalla oli show vielä varmaan ihan hyvässä vauhdissa kun muut olivat jo nukkkumassa. Siellä niitä varjokuvia tehtiin ja leikittiin kotkaa joka syö merilevää...:D


Lauantai aamuna herättiin jo vähän ennen klo 6, mentiin aamupalalle ja pakattiin kaikki kisa kamat mukaa. Lähdettiin bussipysäkille ja matkattiin Vaajakoskelle. Ruettiin heti lämppäilemään ja menemään ohjelmaa läpi, sillä me aloitettiin harkka suoritukset. Harkassa näkyi vielä aamukankeutta, mutta se nyt johtui siitä että herättiin tosi aikasin. Korjattiin siinä virheet ja alettiin laittamaan nutturoita ja meikkejä naamaan.

Onnistuttiin kerranki tiivistämään kamat pieneen tilaan pukkarissa.



Nutturan tekoa
Ei ehditty kauaan odotella kun piti jo alkaa lämppäämään kisasuoritusta varten, koska me kisattiin ihan ekana. Yleisö ei varmaan ollut vielä päässyt ihan kisafiilikseen, mutta meillä sitä löytyi vaikka muille jakaa! Suoritus oli aika hyvä, mutta kuvioihin olisi pitänyt saada enemmän tarkkuutta. Pisteitä saatiin:   TV 4,7     AV 3,9      EXE  9,2   YHT 17,8. Yllätyttiin vähän pisteistä, sillä lähdettiin tavoittelemaan 19 pistettä. Oltiin alkukilpailun jälkeen 8. ja just 8 joukkuetta pääsi finaalin, joten meidän tsemppaus-fiilis vain lisäänty. Mentiin tekemään kishallin vieressä olevalle urheilukentälle loppuverkaa ja se osoittautui ihanaksi paikaksi mm. sen takia, että aurinko paistoi ja ulkona pärjäs pelkällä topilla. Tai jopa Milla-tyylillä :D Ehdittiin myös vähän harjoitella rutosia, Marinan avustuksella :)



 

Keksittiin ihan super hyvä uus venytys liike :D





Aurinko <3



Koska meidä osuus lauantaina oli klo 12 mennessä ohi, käytiin syömässä kisaruoka, mentiin hotellille, käytiin suihkussa ja linnoittauduttiin Iinan & kumppanien huoneeseen seuraamaan Suomi-Venäjä ottelua. Meteli oli aika kova ja neuvoja ja aploodeja sateli joka suunnasta pelaajille, jotka eivät tainneet tosin kuulla niitä TV:n läpi jäälle... :D Meidän huimasta kannustuksesta huolimatta Suomi ei voittanut Venäjää... :(
Jotkut meistä ei jaksanu kattoa ottelun 3. erää vaan lähti nukkumaan omiin huoneisiin. Mutta ainakin Iina, uskollinen lätkäfani, ja osa jäi kattomaan ottelun ihan loppuun asti.


Ottelun jälkeen lähdettiin kaupungille ja Amarilloon syömään. Aino ja Iina tilasivat "Jääkääkkää" burgerit ja ne osoittautuivat erittäin täyttävikis. Syönnin jälkeen mentiin takaisin hotellille ja melkein heti nukkumaan.



Inan taskusta löytyi vuonna -96 vanhaksi mennyt suffeli! Haha!






Kynsiä myöten teemassa. Amarillon pöytäkin sopi ohjelman teeman aika hyvin.

Nacho korit tyhjeni aika hyvää vauhtia.

Hyvää ruokahalua!!

Sunnutai aamuna saatiin herätä vähän myöhemmin kuin lauantaina. Onneksi! Tehtiin samat kisa-aamu rutiinit ja matkattiin tällä kertää Vaajakoskelle samalla bussilla TapVo Pinjan ja Pakilan Voimistelijoiden Alfeia joukkueen kanssa. Meillä oli sunnutainakin ensimmäinen harkka vuoro, joten tehtiin nopea lämppä ja käytiin ohjelmaa läpi. Sunnutain harkka oli jo paljon parempi kuin lauantaina ja kannustuksista saatiin lisää fiilistä. Kiitos niistä!! Sitten vain taas nutturat ja meikit kuntoon ja kisalämppää tekemään.










Oltiin kisavuorossa taas ekoja ja kisattiin viimeistä kertaa "rajan yli" ohjelmalla ja ensimmäistä ja viimeistä kertaa 11 tytön kokoonpanolla. Suoritus oli paljon parempi kuin lauantiana ja tekeminen oli aika vapautunutta. ja nyt ne kuviotkin oli kunnossa:)


Fiiliksiä ennen sunnutain kisasuoritusta :D



Viimeiset huulikiilto lisäykset





Pisteitä saatiin:
AV 5,00 TV 4,90 EXE9,30 YHT 19,20 alkukilp.17,80 YHT 37,00 ,saatin myös mieleenpainuva kokonaisuus-bonus. Jess! Oltiin todella tyytyväisiä että saatiin nostettua pisteitä lauantaista ja että saatiin 5.00 teknisistä ja bonus!! Loppujen lopuksi oltiin 6. ja oltiin tosi tyytyväisiä. Voiton vei Vaniljat, toiseksi tuli Cowahit ja kolmanneksi Hiukkaset. Onnea heille ja muiden sarjojen mitalisteille!! Ja iso kiitos kannustuksista!:)

Fiiliksiä kisan ja pisteiden jälkeen.





"viis-piste-nolla!!"










Sukkahousujen venyvyys on virallisesti testattu!
Niiden takaisin muotoon palaaminen ei ollu ihan yhtä hyvä...:D
Loppuverkattiin taas tutussa paikassa:)





Loppuverkan jälkeen mentiin syömään ja sen jälkeen lähdettiin käymään Pandan tehtaalla.



Sitten haettiin kamat ja mentiin oottamaan bussia. Paitsi Silja ja Hilla lähti Helsinkiin pääsykokeisiin. Me muut matkattiin bussilla Jyväskylän juna-asemalle. Koska junan lähtöön oli jonkin verran aikaa ehdittiin meille pitää kehityskeskustelut jo asemalla.
Mentiin jokanen yksitellen puhumaan valkkujen kanssa menneestä kaudesta, kaikesta missä ollaan jo aika hyviä ja mitä vois vielä kehittää. Keskusteluista me saatin huima "motis" parantaa niitä omia heikkouksia tulevaa kautta varten.


Juna matka sujui tottakai taas hyvin ja osa meistä ei välillä meinannu pystyä lopettamaan nauramista:D






Sourcream and onion Tuc keksit oli tosi suosittuja eväitä tällä reissulla.







Millan puhelimessa on yli hyvä Sanajahti peli.






Meidän mielestä reissu oli kokonaisuudessaan onnistunut ja tietysti hieman haikea, koska tää oli meidän viimeinen kisamatka tällä kokoonpanolla...


Mutta nyt Kvartsit kiittää ja kumartaa!!!