tiistai 1. toukokuuta 2012

No niin elikkä kilpasarjojen yli 14vuotiaiden mestaruus kisat oli ja meni. Lähettiin junalla kohti jyväskylää perjantaina ja majotuttiin koululle Stellat joukkueen kanssa. Aamulla herättiin ja mentiin kisapaikalle. Harkka suokka meni ihan ookoosti. Sitte alettiin odottelemaan meidän kisa vuoroa. Kisa suoritus nyt meni niinku meni, nosto epäonnistui, tasapainot horjui ja törmäilyjä tuli ainaki 3. Suorituspisteissä tämä kaikki sähläily sitten näkyi ja ei oltu ollenkaan tyytyväisiä. FIILIS oli kuitenkin aivan loistava ja siitä ISOKIIITOS kaikille kannustajille!
Pisteitä saatiin 4.80 4.40 8.90 ja yhteensä 18.10. Nämä pisteet riitti 9 sijaan ja päästiin finaaliin.
Illalla pidettiin harkat majotuskoulun salissa. Harjotukset meni hyvin ja haluttiin kovalla tahdolla mennä uudestaan matolle ja korjata virheet!
Sunnuntain harkka meni hyvin ja ei maltettu odottaa omaa kisavuoroa. Hetken odottelun jälkeen oma vuoro tuli ja päästiin esiintymään. Ohjelma meni paljon paremmin kuin lauantaina ja fiilis oli aivan mahtava! Suorituksen jälkeen kaikki olisi halunnu mennä uudestaan ja uudestaan esiintymään.
Pisteet olivat 4.90 5.00 4.60 ja yhteensä 19.50. Oltiin yli tyytyväisiä pisteisiin ja saatin meidän piste tavoitekin saavutettua! Sijoituttiin koko kisassa yhdeksänneksi.
Kisojen jälkeen lähdettiin sitten kohti Vaasaa. Kisoista jäi kaikille todella hyvä fiilis ja päästiin kotiin hyvillä mielin.
Muutama kuva loppuun:


Panda suklaata, joka saatiin valkuilta hyvän sunnuntai suorituksen jälkeen




 Paljon Onnea vielä kaikille mitallisteille! :) ja HYVÄÄ VAPPUA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti