torstai 19. huhtikuuta 2012

Aluekisailua

Viime viikonloppuna siis Kvartsit matkasi mukavasti bussilla Haukiputaalle kisaamaan aluemestaruudesta. Suoritus oli omasta mielestämme ihan hyvä, mutta pisteet jäivät silti vähän alle tavoitteen, mikä tietysti hieman harmittaa. Ensi kisoija varten keksittiin kuitenkin ohjelmassa kaikennäköistä parantamista tavoitteen saavuttamiseksi. Eniten huomiota on tämän viikon treeneissä kiinnitetty ilmaisemiseen ja oikeanlaisen tunnelman luomiseen. Se onkin tuonut ihan uudenlaista puhtia meidän ohjelmaan ja tekemiseen. Ehkä ensi kisoissa pakolaisteema välittyy katsomoonkin saakka.
Vähän kuvia aluekisoista:

Katsomossa jännitetään edessä olevaa kisasuoritusta.

Keksittiin liimata päähän strasseja koruliimalla. (Irrottaminen oli aika tuskaliasta)
Dermosililtä saatiin hienot pussit, joissa voi säilyttää vaikka mitä kivaa.
Ja vihdoin päästiin kisaamaan.

Ja meidänhän ohjelmasta ei vauhtia puutu!





Toivottavasti tasapainoihin edes osataan pysähtyä.



Huhhuh! Nyt se on ohi.
Ladies...
Haitari-kohta :)

Kaikki ookoo?


Poseeraamista:
Sekoamista:

Hyvin on liimattu paljetit pukuun!







Piti meidän laittaa valkutkin poseeraamaan välillä :)
Hyvin venyy.



Onneksi me ollaan aina osattu tää palkintojenjako-osuus.


Pisteitä tuli siis 4.80, 4.26, 9.53, 18.59, joilla repäistiin kultamitalit. Toiselle sijalle tuli Kuopion Naisvoimistelijoiden Andromeda-joukkue ja kolmannelle Oulun Naisvoimistelijoiden Fenyes-joukkue. Tsemppiä kaikille kisakauden jatkoon! Kisoissa nähdään. :)

3 kommenttia:

  1. Moi! Ensinnäkin kiiiiitos paljon mahtavasta voimisteluelämyksestä, huomaa, että teidän joukkueella on taitoa vaikka muille jakaa! Mulla ois muutama kuva (kolme, jos tarkkoja ollaan :D) teidän lauantaisesta suorituksesta. Jos ootte kiinnostuneita saamaan niitä itsellenne käyttöön, niin laittakaa sähköpostia troufaly@gmail.com!

    Riitu Oulusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Kiitos itsellesi, kiva kuulla palautetta ohjelmasta ja että ollaan onnistuttu välittämään fiilistä katsomoon asti! :))

      Poista
  2. ottakaa kuva teidän aluspuvuista jos käytätte ! :)

    VastaaPoista