keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Kisakausi etenee


Hei!

Huhtikuu toi mukanaan takatalven. Onneksi lumentulon aiheuttamaa masennusta vähentää harkat ja lähestyvät alue- ja pääkisat!

Olimme toissa viikonloppuna Mustan Kissan Cupissa. Sieltä loksahti seitsemäs sija naistensarjassa. Suoritus oli hyvän harkkasuokan laatua. Vielä jäi parannettavaa. Kisat olivat meille ensimmäiset valtakunnallista laatua tuossa sarjassa. Taas sai huomata myös sen, kuinka uskomattoman kova taso sarjassa on tänäkin vuonna. Onnea mitalisteille!

Sunnuntaina oli vuorossa vielä Espoo Cup. Siellä meidän seurastamme kisasi kolme 10-12 joukkuetta ja yksi 14-16 joukkue sekä asemalaisia. Osalla Kvartseista oli oma joukkue joko asema tai kisapuolella. Osa sai puolestaan sotkea kätensä hiusgeeleihin ja lakkoihin, kun pikkujumpparien otsat kiristettiin nutturoille.

Kisojen jälkeen aloitimme muutosten tekemisen ja ohjelman hiomisen. Nellan polvi kannattelee taas ja paikat vaihdetiikin takaisin kymmenelle. Ohjelma näyttää aina vähän sekavalta, kun paikkoja vaihdellaan ja sarjoja parannellaan. Tämän takia meillä onkin edessä kaksi tiukkaa hiomisviikkoa.

Tässä vielä vähän kisafeelistä kuvan muodossa:



Serkukset kuin ilvekset? Kaisa ja Iina selkeissä romanimeiningeissä.

Kisapäivän koittaessa puku oli luonnollisesti koristelujen osalta vielä kesken. Onneksi meillä oli aikaa sen verran, että liimakin ehti melkein kuivua ennen suoritusta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti