sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Romanirouvat rokkaa – kultaa kotikisoista!





Avasimme kisakauden kotiestradilla Wasa Cup-kilpailuissa lauantaina 17. maaliskuuta. Naisten sarjaan osallistui seitsemän joukkuetta. Variskan koululta lähdettiin kotiin kultaiset mitalit kaulassa. Hopeaa sai tiukan kisan jälkeen Turun Urheiluliiton Nefrit Exea ja pronssia SC Vantaan Lydia. Onnea!

Wasa Cup oli debyyttimme naisten sarjassa, joten kisaan lähdettiin pienellä lisäjännityksellä. Suoritus ei ollut paras mahdollinen, ja virheitä jäi korjattavaksi seuraavaan kisaan. Siitä huolimatta tunnelma suorituksen aikana ja sen jälkeen oli huikea. Taiteellisen tuomariston antama bonus mieleenpainuvasta kokonaisuudesta oli myös iloinen yllätys.

Kisapäivässä on kuitenkin aina mukana vähintään pari muuttujaa: viimeiset paljetit liimattiin pukuun paikan päällä, ja kaiken kukkuraksi Kaisa oli päättänyt erottua massasta koristelemalla pukunsa hieman erilaisilla paljeteilla kuin muut (onneksi lopputulos hämäsi tuomareita erinomaisesti, eikä katsomossakaan kellään ollut oopperakiikareita). Silja puolestaan ei kisajännitykseltään muistanut syödä aamupalaa ja liotti kisapaikalla sukkansakin vessan viemärissä.

Harmittamaan jäi se, että matolta puuttui Nella, joka joutui polvivamman vuoksi seuraamaan suoritusta katsomon puolelta.

Wasa Cupin naisten sarjan tulokset:

1. VaVa / Kvartsit Pisteet: TV: 4,2 AV: 4,7 EXE: 9,66 YHT: 18,56 (+0,2 Mieleenpainuva kokonaisuus)

2. TUUL / Nefrit Exea (jv yli16) Pisteet: TV: 4,4 AV: 4,53 EXE: 9,5 YHT: 18,43

3. SC Vantaa / Lydia (jv yli16) Pisteet: TV: 3,46 AV: 2,46 EXE: 8,56 YHT: 14,48

4. SVO / Xenia (jv yli16) Pisteet: TV: 2,66 AV: 1,7 EXE: 7,2 YHT: 11,56

5. Jalasjärven NV/ Diamonit Pisteet: TV: 3,16 AV: 1,7 EXE: 6,63 YHT: 11,49

6. Vasa Gymnastikförening / Opal Pisteet: TV: 1,7 AV: 0,96 EXE: 4,63 YHT: 7,29

7. Lappfjärds Gymnastikförening / Distance Psteet: TV: 1,53 AV: 1,03 EXE: 3,53 YHT: 6,09




Vaasan Vasamattarien mitalisteja: Kvartsit (naiset, kultaa), Stella (14-16-vuotiaat, pronssia) ja Lidia Z (10-12-vuotiaat, kultaa). Myös seuramme 12-14-vuotiaiden joukkue Cecilia M voimisteli pronssimitaleille.

Painavat mitalit vetivät ankarasti tonttiin

Sunnuntaina treenaaminen seuraavaa kisaa (Mustan Kissan Cup) varten jatkui pienten muutosten merkeissä. Tämän viikon projektina on myös päästä turhista pukuvähennyksistä eroon muokkaamalla aluspuvusta string-versio.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin!


5 kommenttia:

  1. Joudutteko te sitten pitämään alushousuinakin stringejä ?

    VastaaPoista
  2. Mikä on teidän teema/idea? :-)

    VastaaPoista
  3. Joo no saadaan pitää puvun alla mitä halutaan, kuhan ei tuu pukuvähennyksiä!:D ja teema on pakolaiset, jotka yrittää rajan yli.

    VastaaPoista
  4. Teidän ohjelma on kyllä mun lemppari kyseisestä sarjasta, tuli kylmänväreet :)

    Mikä muuten teidän musiikin nimi on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, tosi kiva kuulla että tykkäät! Nyt vaan harkataan ahkerasti et saadaan ohjelma vielä parempaan kuntoon;)Tän kauden musiikki on siis Hans Zimmerin Romani Holiday, josta meidän monitoimikone Sanna on leikelly meille kisamusan:)

      Poista