keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Kisakallion leiri

heipsuliveipsuli!
Viime viikonloppu vietettiin Kisakalliossa kilpasarjan ringin leirillä, joka oli kokonaisuudessaan tosi hyödyllinen. Leirillä oli useampia tuomaritunteja ja lisäks treenattiin mm. vartaloita, voimaa sekä hyppyjen ja tasapainojen oheisharjotteita. Lauantai-iltana oli leirinäytös, missä kaikki joukkueet esitti ohjelmansa. Oli kiva nähdä jo vähän etukäteen, mitä tälle keväälle onkaan luvassa ;)
Lähettiin kohti Kisakalliota aikasin lauantai-aamuna; lentokentällä tavattiin klo 5.20. Lennettiin Vaasasta Helsinki-Vantaalle, missä piti venata bussia pari tuntia. Käytettiin odotteluaika hyödyks monin eri tavoin: osa jatko aikasen herätyksen takia lyhyeksi jääneitä yöunia torkkumalla pitkin lentokentän penkkejä ja hereillä olevat osallistu Sannan ja Ellin kanssa kuviopalaveriin. (Torstain treeneissä illan viimesessä kokonaisessa Nellalta meni polvi sijoiltaan ja se ei valitettavasti pysty kisata parissa ekoissa kisoissa, joten kuviot piti vaihtaa yheksälle.) Lisäks löydettiin pyörätuoli, joka oli hyvä kulkuneuvo Nellalle, ettei sen tarvinnu yrittää pysyä muiden perässä keppien kera.
Kiitos leiristä kaikille valmentajille sielä ja muille joukkueille! Ja erityiskiitos alepan myyjälle ja kisakallion keittiölle! :D
Tän viikon maanantaina tehtiin vielä viimeset muutokset ohjelmaan ennen Wasa Cuppia ja nyt on jäljellä enää kahet harkat ja seuran katselmus, ennen ku päästään avaamaan kisakausi. Sen lisäks, että itse kisataan tulevana lauantaina, osalla meistä on huolehdittavanaan myös valmentamansa joukkueet ja totta kai paiskotaan kaikki talkootöitä, että saadaan kisat onnistumaan. Wasa Cupissa nähään! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti