torstai 19. huhtikuuta 2012

Aluekisailua

Viime viikonloppuna siis Kvartsit matkasi mukavasti bussilla Haukiputaalle kisaamaan aluemestaruudesta. Suoritus oli omasta mielestämme ihan hyvä, mutta pisteet jäivät silti vähän alle tavoitteen, mikä tietysti hieman harmittaa. Ensi kisoija varten keksittiin kuitenkin ohjelmassa kaikennäköistä parantamista tavoitteen saavuttamiseksi. Eniten huomiota on tämän viikon treeneissä kiinnitetty ilmaisemiseen ja oikeanlaisen tunnelman luomiseen. Se onkin tuonut ihan uudenlaista puhtia meidän ohjelmaan ja tekemiseen. Ehkä ensi kisoissa pakolaisteema välittyy katsomoonkin saakka.
Vähän kuvia aluekisoista:

Katsomossa jännitetään edessä olevaa kisasuoritusta.

Keksittiin liimata päähän strasseja koruliimalla. (Irrottaminen oli aika tuskaliasta)
Dermosililtä saatiin hienot pussit, joissa voi säilyttää vaikka mitä kivaa.
Ja vihdoin päästiin kisaamaan.

Ja meidänhän ohjelmasta ei vauhtia puutu!





Toivottavasti tasapainoihin edes osataan pysähtyä.



Huhhuh! Nyt se on ohi.
Ladies...
Haitari-kohta :)

Kaikki ookoo?


Poseeraamista:
Sekoamista:

Hyvin on liimattu paljetit pukuun!







Piti meidän laittaa valkutkin poseeraamaan välillä :)
Hyvin venyy.



Onneksi me ollaan aina osattu tää palkintojenjako-osuus.


Pisteitä tuli siis 4.80, 4.26, 9.53, 18.59, joilla repäistiin kultamitalit. Toiselle sijalle tuli Kuopion Naisvoimistelijoiden Andromeda-joukkue ja kolmannelle Oulun Naisvoimistelijoiden Fenyes-joukkue. Tsemppiä kaikille kisakauden jatkoon! Kisoissa nähdään. :)

sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Glad Påsk!!

Heips!

Ollaan vietelty pääsiästä kaikki hieman omalla tyylillämme. Esimerkiksi Iina on parhaillaan shoppailemassa Tallinnaa tyhjäksi ja Kaisa lautailee kevätauringossa Rukalla. Muutamat meistä on lomaillut ja herkutellut vaan kotoisasti täällä Vaasassa.
Pidettiin siis pieni loma harkoista, mutta jumppailu ei toki unohdu hetkeksikään, vaan ollaan tehty hiihtolomalta tuttua kotitreeniä itseksemme. Onneksi paluu harkkasalille koittaa jo huomenna.;)Toinen tällä hetkellä ajankohtainen projekti on pukujen koristelu.

Kotiharkkalappu on kätevä apu myös puvunkoristelussa!


Smyckelim on jo klassikko keskuudessamme, emmekä luultavasti enää edes pärjäisi ilman sitä :')



Lisäillään vielä ns. muutamat paljetit hihoihin, kun ei ehitty pukua kokonaan koristella ennen kauden ekoja kisoja. Nyt on sitten ainakin kimallusta viikonpäässä häämöttavissä aluekisoissa.


Hyvät pääsiäiset kaikille ja kesän odotukset myös! Me nimittäin ainakin jaksetaan uskoa, että kesä tulee vielä joskus, vaikka viimepäivien lumisateiden jälkeen sitä ei helposti uskoisi...:D


keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Kisakausi etenee


Hei!

Huhtikuu toi mukanaan takatalven. Onneksi lumentulon aiheuttamaa masennusta vähentää harkat ja lähestyvät alue- ja pääkisat!

Olimme toissa viikonloppuna Mustan Kissan Cupissa. Sieltä loksahti seitsemäs sija naistensarjassa. Suoritus oli hyvän harkkasuokan laatua. Vielä jäi parannettavaa. Kisat olivat meille ensimmäiset valtakunnallista laatua tuossa sarjassa. Taas sai huomata myös sen, kuinka uskomattoman kova taso sarjassa on tänäkin vuonna. Onnea mitalisteille!

Sunnuntaina oli vuorossa vielä Espoo Cup. Siellä meidän seurastamme kisasi kolme 10-12 joukkuetta ja yksi 14-16 joukkue sekä asemalaisia. Osalla Kvartseista oli oma joukkue joko asema tai kisapuolella. Osa sai puolestaan sotkea kätensä hiusgeeleihin ja lakkoihin, kun pikkujumpparien otsat kiristettiin nutturoille.

Kisojen jälkeen aloitimme muutosten tekemisen ja ohjelman hiomisen. Nellan polvi kannattelee taas ja paikat vaihdetiikin takaisin kymmenelle. Ohjelma näyttää aina vähän sekavalta, kun paikkoja vaihdellaan ja sarjoja parannellaan. Tämän takia meillä onkin edessä kaksi tiukkaa hiomisviikkoa.

Tässä vielä vähän kisafeelistä kuvan muodossa:



Serkukset kuin ilvekset? Kaisa ja Iina selkeissä romanimeiningeissä.

Kisapäivän koittaessa puku oli luonnollisesti koristelujen osalta vielä kesken. Onneksi meillä oli aikaa sen verran, että liimakin ehti melkein kuivua ennen suoritusta.