sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Vuosi 2013 ja toivepostaus:))

Heijjsan alla och gott nytt år 2013!! :)
Kevätkausi on jo kovaa vauhtia käynnissä niin harkkojen kuin koulunkin suhteen. Lomat tuli jokasen osalta vietettyä vähän omalla tyylillä rentoillen, kuntoillen ja tottakai jumpaten:D
Harkoissa ollaan tehty kaikkia perus juttuja ja aherrettu uuden ohjelman parissa. Kevätkausi mennään 8 karpalon voimin ja luvassa on jotain ihan erilaista...;)
Eipä siis mitään kamalan erikoista oo täällä meneillään:D Mutta nyt on koittanut kauan odotettu hetki: toivottu venyttely postaus tulee nyt!
Eli, jotta me pysyttäs venyvinä me tietysti venytellään joka harkoissa:D Määrä aina vähän vaihtelee, mutta joka reeneissä tehään ainakin kaikki perus venyt: reidet, lokot, nilkat, selkä, kädet ym.
Sitte jos meillä lukee meidän Sanna-valkun tekemässä kausarissa, että on liikkuvuus viikko niin tehdään enemmän ylispaga venytyksiä tai jtn pystäri venytyksiä. Vähä tilanteen mukaan mennään. Ja jokanen tietysti keskittyy niitä omia kehitettäviä osa-alueitaan omatoimisesti venyttelemään:))
Vinkkimme notkeaksi tulemiseen on yksinkertaisesti ahkera venyttely:)
Yllä oleva kuva on harkoista, joissa onnitusttiin levittämään jotenkin kummasti meidän tavarat pitkin Isolahden mattoa.. Ja tietysti jokanen säätää jtn omaa!;D Sanna-valkumme innostui yksissä harkoissa esittelemään hupparinsa monipuolisuutta: hienon värityksen lisäksi hupparin hupusta löytyi ponnaria/nutturaa varten reikä. Ihastuimme huppariin ikihyviksi, kuten kuvista näkyy:DD
Ensi viikonloppuna suuntaamme kohti kisakallion leiriä Lohjalle. Siellä saadaan varmasti taas hyviä vinkkejä treenaamiseen ja ohjelmaan. Ei muuta kuin treeni iloa harkkasaleille!!:)

8 kommenttia:

  1. missä sarjassa kisaatte keväällä?

    VastaaPoista
  2. Kisataan keväällä 16-20 -vuotiaiden kilpasarjassa.

    VastaaPoista
  3. kuinka usein harjoittelette nyt keväällä?

    VastaaPoista
  4. Loistava toi viimeinen kuva! :D -Jaana

    VastaaPoista
  5. Eikö!;D Nyt keväällä treenejä kertyy viikossa neljät, joista yksi on balettia! :)

    VastaaPoista
  6. sanna on kun joku ninja=) jota te palvotte

    VastaaPoista
  7. jee pian on vasa cup!!!=) näkee vähän muittenkin ohjelmii

    VastaaPoista
  8. Joo, tosiaan mahtava toi vipa kuva! :D Tykkään!

    VastaaPoista